mgtow-mra

mgtow-mra

Ellenállást hirdetünk

2019. február 11. - mgtowmra

Férfi-jogvédők laza szövetsége passzív ellenállást hirdet!

 220px-mgtow_logo_svg.png

Véget ért az az időszak, amikor gondolatainkat csak interneten terjesztettük. Mától kezdve szórólapozásba kezünk több településen párhuzamosan.

(Plakátolás helyett szórólapozunk, mert a plakátolás nem hatékony - persze ha szeretnéd, készíthetsz plakátot is!)

Mozgalmunk már túllépett az ötletelési fázison, ezért minden támogatónkat arra bíztatom, hogy csatlakozzon hozzánk!

Nem kell mást tenned, mint kinyomtatnod a szórólapjainkat, elvágnod őket, majd postaládába dobálnod, buszmegállókban, állomásokon, forgalmas helyeken elhelyezned.

Bár limitált az, hogy egy A6-os méretű szórólap két oldalán mennyi információ fér el, igyekeztünk megfogalmazni úgy a gondolatainkat, hogy azok érthetőek legyenen mindenki számára.

A minta kialakításánál figyelembe vettük a különféle típusú nyomtatók sajátosságait, hogy minden esetben ki lehessen nyomtatni a dokumentumot akkor is, ha a nyomtató a margókra már nem tud nyomtatni.

 

Első röplapunk letölthető és nyomtatható változata:

MGTOW-MRA nyomtatható két oldalas szórólap
MGTOW-MRA nyomtatható egy oldalas szórólap 

 

Első röplapunk szövege:

-FÉRFI VAGY? NE DOLGOZZ,NE FIZESS ADÓT


-
NE HÁZASODJ! Ne műküdj együtt hivatalokkal!


-Orbánnak nem családvédelmi programja van, hanem nőprogramja. Nők: ingyen pénz és lakás, férfiak: halálig tartó kényszermunka. Célunk a diszkrimináció megszüntetése.


-
Követeljük a tartásdíjak megszüntetését! Válás esetén a vagyon és a gyermek is 89%-ban a nőhöz kerül, ez a negatív diszkrimináció szűnjön meg! Ne lehessen a gyereket egyik szülőjétől sem elvenni, ne szabályozza törvény a felügyeleti jogot!


-Szűjnön meg az igazságszolgáltatásban jelen lévő disznkrimináció, mert jelenleg a férfiak ugyanazért a bűncselekményért átlagosan háromszor nagyobb büntetést kapnak mint a nők.

-Segíts szórólapozni http://mgtowmra.blog.hu


-Ne vegyél részt se a Magyar, se az Európai Uniós választásokon, mert minden fő párt férfiellenes! Lépjünk ki az EU-ból/ENSZből!


-Családon belüli erőszak, szexuális visszaélés, szexuális zaklatás, és nemi erőszak nem létezik. Ha valaki megsebesít valakit, arra már vannak törvények! Követeljük a vonatkozó törvények eltörlését, hogy ne legyenek a férfiak elképzelt bűncselekmények miatt büntethetőek!


-Szűjnön meg a fiúk diszkriminációja az oktatásban!


-Miért kell minden hivatalban tíz javas-asszonynak üldögélnie, és nagyon komoly dolgokról beszélgetnie az állam pénzén?


-Menekítds a pénzed kriptopénzbe! https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptovaluta

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mgtowmra.blog.hu/api/trackback/id/tr10014621182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mgtowmra 2019.02.12. 12:46:12

@Foxi 27: köszönöm, igyekszünk! :D
süti beállítások módosítása